Theodor Manolache - Asociatia Sport La Orice Varsta

Alerg pentru cei care nu pot, alerg pentru George Balta

305 RON Donations raised
30.5% Complete
1,000 RON Target
6 Donations
I want to donate!

 

Am vrut sa alerg pentru cei care nu pot la Wings for Life World Run Bucuresti, dar, fiind ocupat cu mici detalii organizatorice, n-am avut ocazia. Asa ca alerg duminica, 18 mai, la Semimaratonul Bucurestiului.

 

Alerg pentru George Balta, pentru ca lui sa-i fie putin mai bine maine decat ii este astazi. Pana la urma, asta ne dorim cu totii. Pentru unii este dorinta, pentru altii necesitate. Suntem norocosi cand ne dorim sa calatorim intr-un loc frumos, sa traim o experienta noua, sa ne antrenam mai mult pentru o secunda in plus la recordul personal, sa invatam lucruri noi care sa ne duca mai departe.  Si tot norocosi suntem cand ne dorim si putem sa-i ajutam pe cei din jur sa le fie mai bine, sa faca un pas inainte, sa mearga mai departe alaturi de noi.

 

Asta imi doresc si pentru George, haideti sa punem umarul, sa-l ajutam sa-i fie mai bine. Ii va fi mai bine cu un scaun rulant adaptat nevoilor sale. Nu conteaza suma, ci sa fim cat mai multi care sa ne dorim asta.

 

Multumesc!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociatia Sport La Orice Varsta

Credem in imbunatatirea vietii prin sport a oamenilor de orice varsta si sprijinim performantele sportivilor romani! NOI CREDEM IN TINE!

6 Donations

Cristian David-Matei

10 RON
Felicitari, Theo :)
20 May 2014

Georgiana Dobrescu

30 RON
18 May 2014

Olesea Melnic

30 RON
18 May 2014

Mihai Manolache

30 RON
17 May 2014

Irina Manolache

105 RON
13 May 2014

Alexandra State

100 RON
13 May 2014