Alerg pentru cei care nu pot, alerg pentru George Balta

 

Theodor Manolache Asociatia Sport La Orice Varsta

30.5% Complete
305 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații

Am vrut sa alerg pentru cei care nu pot la Wings for Life World Run Bucuresti, dar, fiind ocupat cu mici detalii organizatorice, n-am avut ocazia. Asa ca alerg duminica, 18 mai, la Semimaratonul Bucurestiului.

 

Alerg pentru George Balta, pentru ca lui sa-i fie putin mai bine maine decat ii este astazi. Pana la urma, asta ne dorim cu totii. Pentru unii este dorinta, pentru altii necesitate. Suntem norocosi cand ne dorim sa calatorim intr-un loc frumos, sa traim o experienta noua, sa ne antrenam mai mult pentru o secunda in plus la recordul personal, sa invatam lucruri noi care sa ne duca mai departe.  Si tot norocosi suntem cand ne dorim si putem sa-i ajutam pe cei din jur sa le fie mai bine, sa faca un pas inainte, sa mearga mai departe alaturi de noi.

 

Asta imi doresc si pentru George, haideti sa punem umarul, sa-l ajutam sa-i fie mai bine. Ii va fi mai bine cu un scaun rulant adaptat nevoilor sale. Nu conteaza suma, ci sa fim cat mai multi care sa ne dorim asta.

 

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Credem in imbunatatirea vietii prin sport a oamenilor de orice varsta si sprijinim performantele sportivilor romani! NOI CREDEM IN TINE!

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 18 Mai 2014, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la al

 

6 Donații

Felicitari, Theo :)
20 May 2014
18 May 2014
18 May 2014
17 May 2014
13 May 2014
13 May 2014